Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 004967. Avís legal

divendres, 28 de desembre de 2018

El desembre a la Llar d'Infants

Ben variades i diverses són les maneres de celebrar aquestes festes nadalenques  i les tradicions es reflecteixen en les cases, als carrers, a les escoles... I la nostra petita escola no podia ser menys! Participant i gaudint del Nadal. 
Hem donat a les classes i al vestíbul un toc nadalenc. Hem elaborat una manualitat i una felicitació nadalenca per emportar cap a casa, hem après un vers per recitar amb la  família el dia de Nadal i hem finalitzat el trimestre amb uns dies molt especials!
Per primera vegada els petitons de la casa han participat en el festival de la solidaritat, ha estat molt divertit i emotiu veure'ls damunt de l'escenari vestits de petits follets de Nadal cantant una nadala.
Hem cagat la soca amb molta il·lusió, esperant l’últim cop de bastó per poder mirar sota la manta. I també hem rebut la visita de Sa majestat el patge reial, al qui hem pogut donar les nostres cartes plenes de bones promeses i esperats regals.
Només ens queda desitjar-vos un BON NADAL!!!