Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 954-a-SE/B.

diumenge, 26 de novembre de 2017

Els alumnes de cicle superior visiten l'Espluga de Francolí

Els de Cicle Superior hem anat a l'Espluga de Francolí. Pels de 5è ha estat un molt bon inici de tema de la Prehistòria i pels de 6è un recordatori d'una de les petjades dels nostres avantpassats. Allí hem gaudit i après de la visió de la Cova de la Font Major, hem entrat i vist com construïen les cabanes al paleolític,  hem fet un taller de pintura rupestre i ens hem endut la nostra obra a casa. També hem visitat el Museu de la vida rural. Allí hem après com vivien les famílies de la pagesia  de fa 150 anys; els cicles anuals de la vinya, l'olivera i el blat, productes bàsics del nostre entorn; hem vist eines del camp que ja estan obsoletes,carros, premses...
Ens ha agradat molt i ens ho hem passat molt bé ! És un altre dels indrets molt recomanat per visitar també en família. Els vostres fills que hi han anat us faran de guies, animeu-vos!
Núria Porta