Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 004967. Avís legal

dilluns, 13 d’abril de 2015

Programa d'Immersió lingüística

Us informem de la convocatòria publicada al BOE el 31 de març d'Ajuts per a participar en un Programa d'immersió lingüística de colònies en llengua anglesa per a l'estiu de 2015.
Són adreçades a alumnes de 1r i 2n d'ESO, amb qualificació mitja de notable i també de notable de llengua anglesa en el curs anterior, en torns de dues setmanes (cada quinzena de juliol).
Caldrà presentar la sol·licitud telemàtica que trobareu a la seu electrònica del Ministerio https://sede.educacion.gob.es a l'apartat de "Trámites y Servicios" o a l'adreça electrònica www.mecd.gob.es, degudament signada i segellada juntament amb la documentació requerida, tot en format PDF.
El termini de sol·licitud són 15 dies hàbils, fins el 20 d'abril.
 
Per a més informació:
MINISTERIO DE EDUCACIÓN, CULTURA Y DEPORTE
3483
Resolución de 17 de marzo de 2015, de la Secretaría de Estado de Educación, Formación Profesional y Universidades, por la que se convocan ayudas para participar en un programa de inmersión lingüística en colonias de vacaciones para 2015.