Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 004967. Avís legal

dimecres, 19 de novembre de 2014

Fundació GLORR

Enguany hem decidit col·laborar amb la fundació GLORR en una:

CAMPANYA DE RECOLLIDA DE ROBA USADA I CALÇAT TANT DE NEN COM D’ADULT I QUALSEVOL TIPUS DE PRODUCTES TÈXTILS

GLORR Fundació, continua amb els projectes de desenvolupament pels centres educatius de gran part del territori nacional, volem assistir als menors i les famílies que es troben en una situació de precarietat econòmica extrema o d’exclusió social. Esperem dur a terme programes d’atorgament de beques a l’estudi, ajudes per a l’adquisició de material escolar, beques de menjador i/o transport i l’enviament d’ajudes de roba i calçat obtinguda de les nostres campanyes.
El nostre objectiu es que la situació econòmica que pateixen aquestes famílies, no repercuteixi negativament en el desenvolupament educatiu integral que necessiten aquests menors.
La vostra col·laboració la destinem a l’ajuda dels infants del nostre país
Us convidem a formar part del nostre projecte, aportant tot tipus de productes tèxtils (roba, calçat, mantes...) que tingueu a casa i ja no feu servir, portant-los al vostre centre educatiu. Tothom que vulgui col·laborar, passeu per la porteria de l’escola a recollir les bosses de la campanya.
Aquesta campanya de tardor la portarem a terme durant els mesos d’ octubre-novembre. Us preguem que tingueu en compte la data prevista de recollida que apareix en el cartell de l’escola, la qual serà només el dilluns dia 24 de novembre.