Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 004967. Avís legal

dijous, 30 d’octubre de 2014

Visita al pintor balaguerí Andrés Sáiz

El grup d'alumnes  de 4t d'ESO que cursa Història de l'art va visitar l'estudi que el pintor balaguerí Andrés Sáiz té al carrer del Pont.
Els dies previs a la visita havíem treballat a l'aula aquells aspectes de la pintura més teòrics (concepte, vocabulari bàsic, tècniques... etc.) , ara es tractava de conèixer la pintura apropant-nos a una realitat ben concreta, el dia dia, les inquietuds  i la trajectòria i obra d'un artista.
Quan vam arribar al seu estudi, Sáiz va fer gala de la seva amabilitat i generositat compartint la seva experiència amb nosaltres, ensenyant i comentant els seus quadres. També ens va donar consells molt útils i  valuosos per aquells de nosaltres que en un futur ens volguéssim dedicar al món de l'art en general i al de la pintura en particular.
Recordarem aquesta activitat pel tracte cordial amb què Sáiz ens va rebre i també per la grata impressió que ens va causar el seu estudi, un mirador del Segre, en un racó molt entranyable del Balaguer antic.