Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 004967. Avís legal

dilluns, 29 d’abril de 2013

Desè Premi Pilarín Bayés

L'alumne Josep Sala de 5è de primària ha estat premiat, una vegada més, pel jurat del desè premi Pilarín Bayés organitzat per l'Editorial Mediterrània. Ell és un dels quinze guanyadors finals, d'un total de més de mil treballs presentats.
En Josep, sota el pseudònim Jep Sabà ha guanyat el premi amb el seu conte Guanyar, perdre, tan se val!
El tema d'aquesta convocatòria era Saber guanyar, saber perdre: contes d’esport.
Els contes premiats seran publicats per Editorial Mediterrània il·lustrats per la Pilarín. Als crèdits, hi apareixeran els noms i cognoms dels autors dels textos publicats, així com la seva edat, l’escola, la població i el/la mestre/a o coordinador/a. També es farà esment de les altres escoles que hagin participat en el Desè premi Pilarín Bayés.
Els premiats obtindran 10 exemplars del seu conte editat. Les escoles a les quals pertanyin els guanyadors rebran un lot de llibres de l’editorial.
Es convocarà totes les escoles participants a una gran festa que tindrà lloc a finals del mes de maig per fer el lliurament dels premis als autors dels contes guardonats.
Josep, moltes felicitats!!!