Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 004967. Avís legal

divendres, 1 de març de 2013

La sortida de cicle superior de primària

 El divendres dia 22 de febrer els alumnes de 5è i 6è de primària vam anar als estudis de TV3 i al Camp Nou. El dia abans estàvem tots molt impacients, ja que el tema de l'excursió ens agradava molt.
Als estudis de TV3 vam veure diferents platós com el del Telenotícies, Esport 3, La partida de TV3. Vam visitar també les sales de control i els magatzems.
En sortir de TV3 ens vam dirigir amb l'autocar cap al Camp Nou. Allí vam dinar en un lloc on hi havia moltes escoles i ,en acabar, vam entrar a la botiga a comprar alguns detallets. Tot seguit vam fer cap al museu. Després vam anar al Camp, on vam tirar moltes fotos. També vam poder veure altres intal·lacions com els vestidors.
Tot i que el temps no ens va acompanyar gaire, ja que va ploure una mica, ens ho vam passar molt bé i vam disfrutar moltíssim. Va ser una excursió realment emocinant i interessant.
Maria Bonet