Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 004967. Avís legal

diumenge, 3 de febrer de 2013

Recollim taps per la Laura

L’escola ha iniciat una recollida de taps de plàstic per poder ajudar a la Laura, una jove veïna de Térmens que necessita la nostra petita gran ajuda.
La Laura Galan Torrubiano és una nena que pateix una lesió cerebral i que necessita anar a fer un tractament a Filadèlfia (Estats Units) per tal de millorar el seu estat. La seva família ha endegat una campanya de recollida de taps de plàstic per tal de recollir diners per a aquest viatge i també hi ha alguna altra activitat programada per a aquesta finalitat.
Esperem la màxima col·laboració de tothom en aquesta causa, la millora de la Laura, per a la qual val la pena que tots hi posem el nostre granet de sorra. Hem de demostrar que quan una cosa s'ho val sabem respondre com toca, i ara toca. Participem en tot allò que ens sigui possible i fem-ne el màxim ressò, la Laura ho està esperant!