Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 004967. Avís legal

divendres, 20 d’abril de 2012

Fish & chips

Els alumnes de 6è de primària han estat escollits per passar un càsting a l'escola per participar al concurs d'anglès FISH & CHIPS.Tindrà lloc el dilluns 23 d'abril a les tres de la tarda.
FISH&CHIPS és un concurs produït per Televisió de Catalunya i Triacom Audiovisual que estimula l’aprenentatge de l’anglès mitjançant el joc i la música. Té 30 minuts de durada i hi participen dues escoles catalanes. Cada escola té un equip de tres nens i nenes que són els encarregats de dur a terme les proves del concurs. Mentrestant, 50 companys de cada escola, 100 en total els animen i participen activament en la resolució de les proves.
Tot i ser un concurs, el FISH&CHIPS no pretén posar a prova coneixements, sinó que els nois i noies gaudeixin amb l’anglès. És, sobretot, un espai de diversió amb uns continguts propers a la seva audiència, d’entre 8 i 12 anys, amb música, cinema, videojocs, celebrities…, i on es riu, es balla i es canta en anglès. De fet, un dels seus punts forts és una divertida cançó sintonia que s’acompanya d’una coreografia que tots els nois i noies segueixen fàcilment. 
En el programa hi ha quatre proves: FLOOR LETTERS, en la que els concursants hauran de resoldre una sopa de lletres gegant; CRAZY BALLS, on en una piscina de boles els concursants han de trobar paraules i posar-les en el seu context; HEY DJ, on els concursants han d’identificar frases dins d’una cançó de moda i WILD SPLASH, una prova en la que els concursants corren el risc de ser ruixats amb una substància llefiscosa si no responen correctament. 
El programa el presenta l’Oriol Puig, que té 19 anys, és bilingüe –català, anglès– i fins ara havia treballat d’actor.  
El FISH&CHIPS s’enregistra a l’edifici Imagina de Barcelona i s’emet els caps de setmana al canal Super3. 
Podeu veure l’última edició i altres informacions del programa en aquesta adreça: http://www.super3.cat/fishandchips/