Centre concertat per la Generalitat de Catalunya. NIF: R-2500253-F. Inscrita en el Registre d’entitats religioses del Ministeri de Justícia amb el número 004967. Avís legal

dilluns, 21 de novembre de 2011

Setmana de la ciència

El Departament de Ciència i Tecnologia de l’IEI col·labora a la Setmana de la Ciència amb una activitat de divulgació titulada “Experiments Al·lucinants”.
Amb l’objectiu de descentralitzar les activitats de l’IEI i també de la Setmana de la Ciència, aquesta activitat es durà a terme en tres punts diferents de les Terres de Lleida i la Val d’Aran, Balaguer, Tremp i Vielha.
L’activitat s’emmarca dins de l’àmbit de la divulgació científica i pretén acostar la ciència als joves de manera divertida i rigorosa alhora.
En l’activitat hi van participar els alumnes de 4t ESO i la va dur a terme el professor César Sancho, catedràtic de Física i Química de l’Institut Benjamín de Tudela (Navarra).
César Sancho. Físic, Catedràtic de Física i Química i autor de diverses publicacions de divulgació científica. Va obtenir el 1r. premi en el certamen “Ciència en Acció” els anys 2006 i 2010 i menció d’honor el 2007. Ha estat el representant d’Espanya al certamen internacional Science on Stage els anys 2005 (Ginebra) i 2007 (Grenoble).